dilluns, de novembre 13, 2006

SAHARA LIBRE ¡YA!. Manifestació a Madrid l'11 de novembre. Després de la manifestació




Un cop tornat de Madrid, i de participar en la manifestació de dissabte, 11 de novembre, us he de dir que aquesta m'ha deixat una sèrie d'impressions.

La primera, és l'àmplia participació de sahrauís a la manifestació. Dissabte, tots podiem veure molts sahrauís per tot arreu, demanant la indepèndencia pel seu país. És molt posible, que tinguin present que els toca viure un moment molt delicat i important pel futur del seu país. Molts d'ells i d'elles , preocupats per la situació en que viuen als Campaments, ... , ja sabeu, manca d'aliments, ... i per la situació al Sàhara Occidental ocupat, on cada dia també empitjoren les condicions de vida dels sahrauís, acosats continuament per la policia colnial marroquina.

La segona impressió, és que la de dissabte era una manifestació més conscienciada, que les d'altres anys, ... els lemes eren els mateixos ... no podia ser d'altra manera, però en l'ambient hi havia més coneixement de la situació en que vien els sahrauís, ... millor dit, potser hi havia més consciència entre tots plegats, de que cal continuar en la lluita.

En quan als participants, l'organització parlava de més de 20000 persones i la veritat és que es veia molta gent pel carrer d'Atocha i la Plaza Mayor, però sobretot, molta gent amb moltes ganes de participar, de lluitar per una causa justa.

Ah! les fotos les podeu trobar a la web de la Delegació del Frente Polisario a Catalunya (http://www.saharacatalunya.org) i de Sàhara Libre (http://www.saharalibre.es). Alla en trobareu moltes més

SÁHARA LIBRE, YA!

1 comentari:

Izan ha dit...

Benvolgut Toni, trobo a faltar una foto d'una MEGASUPERHIGABANDERA a la manifestació de Madrid.

Salud