dijous, de novembre 23, 2006

La Carvana Solidària i Tarbies

Aquest any, cal que tots nosaltres participem dels projectes de solidaritat amb els sahrauís dels Campaments de Tindouf. Tant la Caravana Solidària com Tarbies, han d'ajudar a mantenir la lluita del poble sahrauí, sabent que aquesta afirmació, és molt dura.

És molt dura, perque hi ha qui vol acabar amb la lluita dels sahrauís per inanició. Ja fa temps que hi han intents que van per aquest camí. Ja fa temps que hi ha qui teoritza que cal aqcabar amb els Campaments de Tindouf, pel que signifiquen de manteniment d'una situació que ja fa 31 anys que dura.

Des del Marroc continuament s'intenta desacreditar els sahrauís que viuen als Campaments de Tindouf, fins i tot amb arguments inversemblants i alguna vegada ha intentat influir sobre aquells que son els seus aliats.

El manteniment de la nostra solidaritat amb els sahrauís que viuen als Campaments de Tindouf, ajuda a mantenir viva la lluita dels sahrauís ... el manteniment de la "normalitat", el manteniment d'una idea per la que fa més de 31 anys lluiten tots aquells que pensen que el Sàhara Occidental ha de ser un país lliure i independent.

El manteniment dels projectes solidaris i participatius, com la CARAVANA SOLIDÀRIA i TARBIES, no sols tenen efectes sobre la moral dels sahrauís, sino també per la seva supervivència. Us animo a participar-hi