diumenge, de febrer 05, 2006

SITUACIÓ INSOSTENIBLE ALS CAMPAMENTS DE TINDOUF


Segons ha fet arribar, el Creixent Vermell Sahrauí, la situació alimentària i sanitària als Campaments de Refugiats de Tindouf, ha arribat a extrems veritablement insostenibles.

Dissabte, 4 de febrer, des de aquesta organització, es va fer un crit d'alarma per una situació que afecta sobretot a nens i nenes sahrauís i demana a les organitzacions de solidaritat amb el poble sahrauí que facin un esforç per millorar la situació dels sahrauís refugiats al Sud d'Algèria.

La situació és tant difícil que el Creixent Vermell Sahrauí està disposat a utilitzar les reserves d'urgència davant el fet que el proper mes de març els estocs en els magatzems d'aliments s'acabin definitivament. Per altra banda, els ajuts en medicines que arriben als Campaments sols arriben a cubrir el 25 % de les necesitats dels habitants dels campaments.

També es donen una sèrie de dades com que el 66% de les dones i el 68% dels nens i nenes paetiexen anèmia

Tot això amb el silenci de les organitzacions humanitàries depenents de l'ONU. Cal que denunciem la situació, cal que els governs d'Espanya i Europa actuin
... NO ELS PODEM DEIXAR SOLS

AMB 30 ANYS N'HI HA PROU

2 comentaris:

Anònim ha dit...

JODER (perdo) no volia....o...si

Anònim ha dit...

Pues se confirman las informaciones del pasado noviembre que hablaban de una reducción de las ayudas de la U.E y O.N.U.

Se que supone un gran esfuerzo y coste, pero se podrían organizar otras caravanas de ayuda.

Tambuién se podría ejercer un control mas estricto en la recepción y distribución de las mercancias para evitar "pérdidas".

Aunque pienso que lo que interesa es presionar a las citadas organizaciones ,y otras, para que vuelvan a garantizar el suministro de alimentos y medicinas a la población de los campamentos.