dissabte, de febrer 18, 2006

Catalunya, és solidària amb el poble sahrauí


No podia ser d'altra manera. Un poble solidari com el català ha de fer arribar la seva solidaritat a qui la necesita, en aquest cas els sahrauís que viuen en els Campaments de Tindouf.

És una solidaritat que s'està produïnt a tots els nivells. La Delegació del Frente Polisario a Barcelona, ens informa de la sortida cap a Tindouf d'un tràiler de 16 metres, amb ajut humanitari, finançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Creu Roja a Catalunya. Un ajut, valorat en més de 100000 Euros, destinat a millorar les precàries condicions de vida dels sahrauís, després dels aigüats que van patir els Campaments de Tindouf, la setmana pasada.

No menys important, és la solidaritat individual, la que podem fer arribar cadascú de nosaltres, de les més diverses formes i que em feu arribar dia a dia, moment a moment, tots aquells i aquelles que coneixeu la meva vinculació amb el poble sahrauí, un poble tant necesitat de llibertat i que ara també ha patit els efectes de les catàstrofes naturals.

Ara, potser cal acabar d'implicar altres esferes de la nostra societat, ajuntaments, consells comarcals, ... però sobretot, no hem d'afluixar, cal desenvolupar la nostra solidaritat

AMB 30 ANYS N'HI HA PROU ... LLIBERTAT PEL POBLE SAHRAUÍ