diumenge, de maig 06, 2007

MANIFEST PEL DRET A VOT, PER TOTS ELS CIUTADANS I CIUTADANES

Ara quan estem a punt d'entrar en plena campanya electoral, cal destacar les iniciatives que van més enllà dels càlculs i de les enquestes. Reclamar el dret a vot per la gent que no el pot exercir va més enllà de la defensa del patrimoni o de les polítiques urbanístiques.

La política



Les persones que hem arribat de països no comunitaris a Mataró i que tenim la voluntat de viure plenament en la nostra ciutat, considerem que la participació en unes eleccions municipals és fonamental per al la nostra plena integració social.

Hem immigrat a Catalunya buscant una vida digna i votar forma part d’aquesta vida que busquem. El dret a votar i a ser elegit forma part dels valors fonamentals d’una societat democràtica en la qual nosaltres ens volem identificar plenament.

Algunes i alguns de nosaltres vam venir de països sense democràcia (no democràtics) i ens dol ser identificats amb els governants dels nostres països d’origen.

Volem votar als nostres regidors i regidores y volem també formar part de les llistes electorals com és possible fer-ho en altres països d’Europa.

Som veïns i veïnes vostres, companys i companyes de feina, I TAMBÉ VOLEM SER CIUTADANS DE PLE DRET.


VOLDRÍEM VOTAT EL 27 DE MAIG!