dilluns, de març 20, 2006

CONTRA LA VISITA DEL REI DEL MARROC AL SÀHARA OCCIDENTAL

Com molts de vosaltres ja sabeu, avui el rei del Marroc està de "visita" a El Aaiun. i com ja sabeu, més que una visita és una provocació, per fer pujar la tensió fins a límitis insospitats, ja que es vol portar fins a les últimes conseqüències l'ocupació colonial del Sàhara Occidental.

És una visita, que es veu acompanyada per mesures com la limitació de la circulació de les persones, per l'ocupació militar de les ciutats, per tal d'evitar el que és inevitable: la voluntat dels sahrauís d'aconseguir la seva independència.

És una visita que vol enganyar els incauts, ja que vol vendre la idea de l'autonomia ... A NOSALTRES NO ENS ENGANYARAN, contra la suposada autonomia, CAL RECOLZAR EL FRENTE POLISARIO I LA SEVA LLUITA PER LA INDEPENDÈNCIA DEL SÀHARA OCCIDENTAL

Cal demanar, a més, a la ONU, que protegeixi els ciutadans sahrauís de la repressió marroquina. Cal que protegeixi i cal que donem a conèixer iniciatives com les dels ciutadans de Dajla, d'omplir la seva ciutat de banderes sahrauís. Aquests mateixos ciutadans demanen la retirada efectiva de les forces d'ocupació marroquines i per fi reclamen el dret a la autodeterminació i a la independència del poble sahrauí.

Des de aquí, des de Catalunya, cal recolzar les ànsies d'independència dels nostres amics sahrauís, cal denunciar tots els abusos que pateixen els sahrauís, l'empresonament dels activistes d'aquest poble, ...

Cal denunciar l'explotació indiscriminada dels recursos naturals del Sàhara Occidental, tan dels fosfats, com de la pesca, com del petroli.

Es per tot això que us demano que recolzeu el COMITÈ CATALÀ AMINETU HAIDAR per l'alliberament dels Presos Polítics Sahrauís, és per això que us convido a anar a la nostra presentació, el dia 24 de març, a 2/4 de 8 del vespre, a la Casa Elizalde de Barcelona.

U S E S P E R E M

1 comentari:

Anònim ha dit...

NOS VEMOS EL VIERNES EN BARCELONA.