diumenge, de setembre 09, 2007

TRAB EL BIDAN, el Sahara i la llibertat dels sahrauis

Com podeu veure, he canviat el nom del meu blog. És un canvi quasi obligat després de quasi 2 anys de publicar, escriure, de reproduir ... de recolzar una causa com la sahrauí.

La meva intenció inicial era barrejar articles a l'entorn de la causa dels sahrauís amb d'altres que reflectissin les meves idees. La dinàmica diaria m'ha portar a construir un blog en el que el tema sahrauí quasi monopolitza les meves publicacions en ell. Fins i tot, i aquesta ha de ser la línea, he obert un altre blog, matarosostenible.blogspot.com , en el que hi podreu trobar escrits a l'entorn de l'ecologia i la sostenibilitat i potser algun escrit sobre política. Però aquest, el que em va iniciar al mon blogger, serà on podreu trobar totes aquelles reflexions més importants per a mi, fins i tot les polítiques.

TRAB EL BIDAN, la terra dels sahrauís, és aquell espai lliure i obert per on es mouen els sahrauís, una extensió que va més enllà del Sàhara Occidental. Una terra on s'ha desenvolupat una cultura pròpia d'una gent que estima la llibertat i els espais oberts. Uns espais que sols podem trobar en el seu desert. En el meu imaginari, aquesta búsqueda de la llibertat i dels espais oberts, és la que em porta a anomenar el meu blog així, TRAB EL BIDAN i el meu compromís amb el Sàhara i la llibertat dels sahrauís, és el que em porta a parlar d'ells, tant en el que es refereix a política, als projectes o a la seva pròpia cultura.

Entrar a TRAB EL BIDAN, és entrar a la terra dels homes i les dones lliures ... encara que la terra lliure que us proposo, és virtual, dins de la xarxa, ... , es aquella terra a la que tots i totes podem accedir.

Com us deia en la meva presentació, en el primer articles, ESPERO QUE US AGRADI

1 comentari:

Conx Moya ha dit...

Te seguimos con mucho interés. Un abrazo, Bahia y Conchi