dimarts, de setembre 25, 2007

La 13ª Caravana Catalana Solidària amb el Sàhara, JA HA ARRIBAT ALS CAMPAMENTS

La 13ª Caravana Solidària als Campaments de Tindouf. Tenim notícies que els aliments han arribat a les diferents DAIRES, després d'haver entrat als Magatzems Centrals.
Després de una temporada difícil per a tos i totes, havent superat tot tipus de contrarietat ...
- Canvis de model a mitja campanya (quan ja teníem pràcticament tancada la compra de camions ... des de les institucions ens demanen que portem els aliments en contenidors)
- Quan ja havíem canviat el model, canvi de magatzem (de Martorell a Olesa de Montserrat, per tal de donar temps al canvi de model de Caravana)
- Quan tot semblava resolt, problemes burocràtics
- Quan els aliments ja estaven a Algèria, nous problemes que al final s'han convertit en reptes ... en més treball per fer arribar els aliments als sahrauís
Cal donar les gràcies A TOTHOM qui ha col·laborat en que aquest projecte sigui un èxit: Mai s'havien recollit i enviat 13 contenidors d'aliments a Catalunya, MÉS DE 250 Tn.
Cal donar les gràcies als/les col·laboradors, a les seccions i associacions, a la Delegació del Frente Polisario, a la Mitja Lluna Roja Sahrauí, a les institucions (ajuntaments, diputacions i Generalitat de Catalunya, a través de l'A.C.C.D.)
Cal donar les gràcies al poble sahrauí, per la seva capacitat de resistir i per la seva capacitat d'unir-nos a tots.
De totes maneres:
Caldrà treballar per acabar d'enviar el que encara ens queda.
Caldrà comprar els aliments en origen com vam dir
Caldrà treballar més i millor per fer que la propera Caravana sigui un èxit més important ... Serà fàcil, tindrem més tranquil·litat per fer-ho millor
Tal com hem vingut dient, farem un acte de balanç i us farem arribar el nostre informe, per tal que analitzeu, i si voleu, podeu presentar-les als socis, col·laboradors i institucions