dilluns, de setembre 11, 2006

International march against Morocco's wall of shame

4 comentaris:

Anònim ha dit...

que pena me das guirao solo piensas en los moros y no alos tuyos"españoles" eso es de poca verguenza.estais acabados por eso pocos son los que te votan.

Unknown ha dit...

El problema de qui fa comentaris anònims, com el que podeu llegir més amunt, es que no insulta ni ofen qui vol sino qui pot i el més important qui podria ofendre, normalment no ho fa, perque te la suficient categoria per trobar altres mitjans, per parlar, per suggerir, ....
Lamento que aquests comentaris sempre es facin des de la covardia de qui no pot donar la cara
Però el que més lamento es que es pugui fer servir una causa com la sahrauí, d'una gent abandonada al desert o cruelment reprimida per intentar desacreditar, per intentar qüestionar un fet privat com és un blog, que cadascú el fa servir pel que l'interesa o vol.
Evidentment, comentaris com aquests reafermen les meves conviccions, reaferma el meu ideari ecologista i d'esquerres i les meves ganes per treballar per una societat millor, ja sia a Mataró o al Sàhara Occidental.

Anònim ha dit...

DOCTOR: GRACIES PER TOT, AVUI AL MEU COSTAT...
ETS UN SOL....

Unknown ha dit...

Toni,
el fet de que conservis i no hagis esborrat el comentari poca-solta del poca-solta que te'l fa dona fe del teu tarannà dialogant i de les teves conviccions: ecologistes i d'esquerres: defensar la llibertat d'expressió, fins i tot la d'aquells que no la saben emprar.
Com diu el savi proverbi: lladren doncs això vol dir que nosaltres cavalquem.
Un petó i fins divendres.