diumenge, de novembre 16, 2008

20000 persones de tota Espanya pel Sàhara a Madrid. Als mitjans de comunicació no els interessa les mobilitzacions pacífiques








Als mitjans de comunicació no els interessa que 20000 persones es manifestin per una causa justa com la sahrauí. Ahir a Madrid, SI, érem 20000 persones que vingudes de tota Espanya ens vam trobar per recolzar una causa justa: LA LLIBERTAT I LA INDEPENDÈNCIA DEL SAHARA OCCIDENTAL.
Evidentment, com és normal, quan arribes a casa, el dia següent, tens la sensació d'haver participat en una mobilització important ... no crec que en cap altre lloc del mon, 20000 persones es mobilitzin per una causa justa, sense cap mena d'interès personal directe. La causa del poble sahrauí ens queda lluny físicament, encara que la portem molt endins els que estimem aquest poble.
En canvi, els nostres mitjans de comunicació ens ignoren, no els interessa o potser millor, sembla ser que hi ha motius per pensar que hi ha qui els diu que no els ha d'interessar.
Algú ahir, deia, hi ha molta gent coneguda i amb una mobilització tan important, sense cap dubte, la més important dels últims anys, segur que sortirem en algun racó de la premsa escrita, dels mitjans de comunicacíó visual
La realitat, és una altra, ni EL PAIS ni EL MUNDO treuen res (aquest ho fa a la versió digital). EL PERIÓDICO, ho fa en un escrit que escasament arriba a les 2 línies, això si,, al menys parla de milers de persones ... és la millor nota que ha tret en molts anys d'aquesta mobilització que ja fa masses anys que es repeteix i que ho farà mentre els sahrauís no siguin independent.
Potser als mitjans de comunicació els interessaria més que reunissim 500 persones i tallessim la M 80 o una Ronda a Barcelona. Llavors, aprofitaríen, a més, per omplir alguna pàgina per debatre si cal o no cal tallar carreteres i provocar retencions kilomètriques entre la gent que ve o va a treballar. En fi, algun dia arribarem a aquesta conclusió

Per un Sahara lliure!!!

Ah, les fotos del millor fotògraf dels sahrauís, l'amic PACO

2 comentaris:

Francisco O. Campillo ha dit...

Parece ser que este tema "no vende" pero yo -y creo que muchísimos más- estoy seguro de que esta causa es realmente importante.
Además es un cuestión de justicia y de defensa de la civilidad frente a la barbarie.
Un abrazo.

Anònim ha dit...

Vaig estar a Madrid, participant amb tots, desitjant que fos l'ultima manifestacio que tinguesim que fer.Es una llastima que la prensa no l'interesi el tema.Nomes una cadena de tv va tocar el tema pero com una anecdota.