diumenge, de gener 20, 2008

EL SAHARA OCCIDENTAL: LA MARXA CAP A LA LLIBERTAT. Acte el 29 de gener a Barcelona


Com podeu veure, el 29 de gener a la CASA ELIZALDE, Carrer València, 302 de Barcelona, organitzem un acte per tal de denunciar la situació en que es viu al Sàhara Occidental ocupat i informar de la "QUERELLA" en contra dels torturadors marroquins, que s'han caracteritzat per la seva crueltat en contra dels activistes sahrauís, que s'ha admès a l'Audiència Nacional de Madrid.

Crec, creiem que és una bona oportunitat de demostrar la nostra solidaritat amb el poble sahrauí. Esteu tots/es convidats a participar d'aquest acte que vol ser una mostra més de la nostra soldiaritat i del nostre suport polític a la CAUSA SAHRAUÍ

VOLEM EL SÀHARA OCCIDENTAL LLIURE I INDEPENDENT!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi anirem al acte, com no podria ser d'un altre manera...je je.
No més un referent al programa de 30 minuts:
El meu fill de 7 anys,l'Andrés, va començar a plorar quan estàvem apallissant al activista sahrauí...i ens va preguntar Pq?...l'unica resposta que l'hi vaig donar va ser: pq es sahrauí

pablo ha dit...

et veig sensibilitzat amb la causa, així que us deixo el contacte d'un projecte solidari amb el Sàhara que hem engegat...ja hem arribat a varis països d'Europa i al Japó, difonent la causa!

http://www.esperansaharaui.org
info@esperansaharaui.org

Salut!

Carles Sampietro Lara ha dit...

Hola Toni

M'ha agradat molt el comentari que m'has fet al bloc.

Per mi és un plaer llegir-te i així aprendre sobre la problemàtica sahraui.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Gracias por haberme informado de la charla de esta noche. He averiguado algunas cosas de las que no tenía idea. A parte he visto a gente que hacia tiempo que no veía y me ha llenado.