dijous, de desembre 21, 2006

INDEPENDÈNCIA PEL SAHARA OCCIDENTAL

Aquests dies en els que es parla de l'article Bernabé López (El Pais) crec que no podem oblidar la perspectiva real dels fets. Cal lluitar contra els "Grans Hermanos" que volen explicar que hi ha "dos pobles sahrauís" que el govern d'Espanya ha de possicionar-se buscant una "equidistància" que mireu per on sempre porta cap el Marroc.

La realitat ens diu que hi ha quasi 200000 persones que aguanten un exili a l'infern (la Hammada) i que al Sàhara Occidental ocupat, es desenvolupa una Intifada pacífica, amb la intenció d'aconseguir la independència dels sahrauís, el compliment de les resolucions de la ONU, que reconeixen els seus drets.

Aquests "Grans Hermanos" no poden amagar el fet dels milers de sahrauís desapareguts, dels també milers i milers torturats i que han passat per la Carcel Negra de El Aaiun i moltes altres del Marroc, on han viscut i viuen en condicions que qualsevol de nosaltres no ens arribem a imaginar.

Jo em quedo amb la lluita, amb les ànsies de llibertat dels sahrauís. Nosaltres sabem que son veritat. Així com també ens agradaria que el govern d'Espanya, assumeixi el seu paper, que demani el compliment de les resolucions de la ONU, que Espanya assumeixi el seu paper de potència colonial i que a la fi, respecti la voluntat del sahrauís de ser independents.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Love the blog, hope you keep updating it - Blogs I visit seem to dissapear often :(

¿Dakar? NO!!!!!!!!!!!!! ha dit...

Mientras, otros disfrutarán del Rally de la Verguenza, también conocido como Dakar.
Os invito a visitar nuestro blog

http://dakarno.blogspot.com