dissabte, de gener 07, 2006

NUCLEAR, NO GRÀCIES, TAMBÉ ALS ESTATS UNITS

Amics de la Terra dels Estats Units (USFoE) han començat una campanya anti nuclear molt interessant: podeu clickar i veureu:

http://www.nukeretro.com/

Cal estar atents, ja que a Europa hi ha qui proposa tornar a enxegar els programes d'energia nuclear i a obrir noves centrals nuclears. No us enganyeu, els perills son els mateixos que fa 20 anys. Les radiacions continuen matant

Ja em direu que us sembla

2 comentaris:

Izan ha dit...

Als USA es pot ser d'esquerres i ecologista? És una pregunta que un dia em vaig plantejar amb un amic. Els prejudicis dels americans, el seu pensament lliurecanvista portat a l'extrem, la percepció d'americanocentrisme i de control són els factors que sempre apareixen; però com sempre hi ha gent dintre dels USA que no li agrada aquest model de societat, no li agrada l'expoli a altres països via les formes del seu país, i tampoc li agrada que no respectin el medi natural...
El seu model electoral és el que és; però cada cop més hi ha grups que volen ser ecologistes i tenir altres formes de fer.
Toni, bona campanya¡¡

Unknown ha dit...

La lluita dels ecologistes és una de les formes d'actuar contra el sistema als Estats Units. Qüestionen una forma de creixement, contra una societat cada cop més injusta i per la demanda de majors llibertats socials i personals.
Algú pot dir que aquestes lluites no són d'esquerres?
Jo crec que SI