dimecres, d’octubre 29, 2008

La decepció de la Georgina, de l'Abdelahe Alí i la meva, envers el Clap ... també tenen por a la diferència?

Avui escric fent-me ressò del que li va passar a un gran amic meu, l'ABDELAHE ALI, un jove sahrauí, treballador, responsable i bona persona. I també ho he de dir, a més, membre de ple dret de la meva família.
Em faig ressò de l'escrit de la Georgina (neboda meva i que viu amb ell des de fa 4 anys) en el que a CAPGROS DIGITAL, denuncia la situació que van viure a la porta del CLAP i que si no hi ha cap més aportació de ningú, sols es pot interpretar d'una manera: RACISME ... por a la diferència, perque es clar, l'Abedelahe, te la pell una "mica" més foca que la nostra.
No entenc res ... jo sempre havia pensat que al CLAP no passarien aquestes coses

Decepció envers la discoteca Clap
M'agradaria transmetre la gran decepció que m'ha produït la discoteca CLAP de Mataró, un local d'oci en el qual hi havia depositat la meva confiança i de la que era client fidel des de fa 9 anys. La nit del 18 d'octubre, sobre les 2.30 de la matinada, hi vaig anar acompanyada per un grup d'amics i, per primer cop, per la meva parella des de fa 4 anys, després de molt insistir-li de que era un local diferent, on no posaven pegues a ningú per a poder entrar-hi, on no es mirava la imatge personal: on es respirava el bon rotllo.Però ara sé que estava equivocada: just a ell no el van deixar entrar. No va servir de res que algunes persones que l'acompanyàvem haguèssim pagat ja les entrades. Només ens van deixar dues opcions: o entrar sense ell o marxar tots, evidentment vàrem optar per l'última opció. I és que només a ell li van demanar la documentació, i només ell era immigrant.
Georgina Bofill Almerich

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs, vaja merda de discoteca racista. Si hi havia tants testimonies, potser que posin una denúncia. Si no ho fan, potser demà continuaran fent el mateix.

David ha dit...

Contra aquests actes, actitud radical de denúncia!
No podem tolerar aquests actes... Jo, per aquí, no hi paso!

Anònim ha dit...

Hola, sóc la Georgina, la neboda d'en Toni. Només dir-vos que la denúncia ja està feta davant de consum, ara només cal esperar una resposta. Però més que ens donguin la raó o no, el que vull és que la gent tingui coneixement del que es respira realment en ambients que en principi són tolerants....

Unknown ha dit...

Georgina, aquí ningú no és racista. Déu ens en guard!
Però ai! si rasques una miqueteta...
A consum i a SOS Racisme i a més a més alguna carteta al diari. A veure si aquesta disko es queda ben buida.
Una braçada pel Toni i per vosaltres dos.