dijous, de desembre 06, 2007

SAHARA LIBRE. Por el derecho a la autodeterminación. Xerrada al SCI (Servei Civil Internacional de Catalunya)

 El 20 de desembre, l'SCI (Servei Civil Internacional de Catalunya) organitza una xerrada, sota el títol SÀHARA LIBRE. Por el derecho a la autodeterminación, en la que hi participarem en RAÜL CARRETERO, en TONI GUIRAO i posiblement, na SULTANA KHAYA (aquesta cal acabar de confirmar-la).
És una xerrada que vol tractar els diversos aspectes que relacionen la solidaritat catalana amb el Sàhara i el moviment d'alliberament dels sahrauís. Des del recolzament polític i social al procés d'autodeterminació del Sàhara Occidental, al desenvolupament de programes de cooperació als Campaments de Refugiats de Tindouf. Per fi, ens endinsarem en la greu situació que pateixen els activites que lluiten per l'alliberament del seu païs i les vexacions que sovint pateixen per exercir com a sahrauís. Cal anar a la xerrada
Cliqueu sobre la imatge. 
La xerrada es farà el 20 de desembre, al local de l'SCI, carrer del Carme, 95 - Barcelona
a les 7 de la tarda

1 comentari:

JÓVENES POR UNA CAUSA ha dit...

hola
sóc el YAHIA, de joeves per una causa.

En primer lloc, felicitar´t per la teva pagina,bolg,i felicitar-te per la feina que portes a terme per el poble sahraui.
en segon lloc, voldría dir-te que comptes amb nosatres per el que volguis desde aquí. tot el que sigui per donar a coneixre i lluitar per la cauasa.

Per acabar. m'agradería que donguis una ullada al nostre blog( www.blogspot.com) i si vol( no staría malamanet), ens deixes un comentari animant el jovent.
atenatmet,
Joves per una causa