dijous, d’agost 24, 2006

Si un dia me preguntas y no te digo nada ... me he perdido por la noche estelada

Mi Mundo

Grabació de poesies sahrauís

Aquesta petita gravació, de diversos poemes, poetes i recitadors/res sahrauís ens mostra que la guerra no pot amb la cultura. Ens al contrari, la poesia pot ser, o la paraula, citant poetes del nostre país, la millor de les armes, perque ens introdueix en allò que és el millor dels pobles, de les persones ... la sensibilitat.

És aquesta sensibilitat, la que moltes vegades ens lliga amb el desert, aquell que molts sahrauís els ha tocat viure i que moltes vegades asimilaven a l'infern. És el seu infern, però també la terra que els acull ... la terra on anem ... el desert que ens emmiralla.

Ara toca continuar la solidaritat, aquella que permet al, poble sahrauí sobreviure i continuar lluitant per la seva independència, per la seva llibertat ... és aquella que els anima a la poesia, a escriure aquelles paraules que els uneix, que ens uneix, en la nit estelada ... encara que moltes vegades ens hi perdem i quan ens pregunten, ... AÑORANZAS

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si un día me preguntas y no te digo nada....podría ser que, yo pensase que a mí no me sucedería. Podría ser, que creiese de verdad, que, amí, no me engancharía.

Si un día me preguntas y no te digo nada....podría ser que estuviese haciendo fluir mi energía positiva para el pueblo saharaui.

Si un día me preguntas y no te digo nada...podría ser, que no sabré nunca cómo agradecer Cristina y a Toni, habérme dado la oportunidad de poder participar en "Vacances en Pau".
¿ Cómo se "paga" lo que no tiene precio y tan altísimo valor?.

Si un día me preguntas y no te digo nada....podría ser, sólo podría ser, que las lágrimas no me dejan hablar, que ya casi tengo añoranza, y, que hay silencios que no se pueden mejorar con torpes palabras.