dimarts, de juliol 25, 2006

LES DONES SAHRAUIS

Saharawi women

És un video preciós, amb una música preciosa. Espero que en gaudiu

L'he trobat en el blog d'AGAILA ABBA HEMEIDA, una estudiant sahraui dels Campament de Tindouf. Val la pena treballar amb aquest poble, que tot i patir l'exili més de 30 anys o la repressió dels ocupants marroquins, de tant en tant, també veu sortir persones com l'AGAILA, que utilitzen tota la seva sensibilitat per denunciar la situació en que viu el seu poble, per explicar el paper de la dona sahrauí, per recolzar l'AMINETU HAIDAR

2 comentaris:

Anònim ha dit...

DOCTOR...ES PRECIÓS...I LA MUSICA?VULL TENIR-LA I ESCOLTARLA MOLTES VEGADES.
I TANT QUE VAL LA PENA TREBALLAR AMB ELLS. ESTEM SEDUÏTS PEL DESERT I LES SEVES GENTS. A MI M'ARADARIA QUE LA MEVA LLUITA I LA TEVA I LA DE TOTS...NO PERDI LA SENSIBILTAT QUE ENS TRANSMET L'AGAILA. UN PETO DELS DE VERITAT DOCTOR.
ANNA

SÀHARA HORTA ha dit...

Toni:

Tens tota la raó. Les fotos i la música són molt maques. Sens dubte es tracta d’una gran troballa, un vídeo alegre que ens engresca de la mateixa manera que ens indigna i entristeix el record de l’exili sahrauí que has penjat a continuació. Dues cares de la mateixa moneda. La de la l’ocupació i la repressió del Marroc, i la de la lluita per la vida i per la llibertat del poble sahrauí, en aquest cas de les dones sahrauís, que, per fortuna, des de bon començament han jugat un paper determinant en un procés de resistència que ja dura més de 30 anys.

Toni, des de Sàhara Horta aprofitem per desitjar-te que passis unes molt bones i merescudes vacances.

SÀHARA LLIURE, SÀHARA JORRA!