diumenge, de juliol 02, 2006

Els drets humansal Sàhara Occidental. Cal continuar amb la denúncia

Les notícies que arriben del Sàhara Occidental ocupat, continuen essent dolentes. La repressió ferotge ... una mostra, son les fotos de Saaidi Salek, que ha estat detingut i grument cremat pels policies marroquins que el van detenir.

A vegades, de tant de parlar-ne, sembla que el tema de la violació dels drets humans al Sàhara Occidental, sigui reiteratiu ... tinc por de que algú es pugui cansar de la denúncia d'aquests fets, que sigui "normal".

Us asseguro, que per part meva no passarà ... continuaré denunciant les violacions dels drets humans al Sàhara Occidental ... continuareu trobant aquesta denúncia al meu blog.

Ja veieu, com ha quedant en Saaidi Salek, però no és únic. Fa dies que us parlava del cas d'Ahmed Sbai, membre de l'executiva del'Asociación Saharaui de Víctimas de Violaciones Graves de los Derechos Humanos Cometidas por el Estado Marroquí (ASVGDHCEM) detingut el passat 17 de juny amb en Brahim Sabbar, Heddi Mohamed Mahmud El Kainan i el seu germà Heddi Saleh, quan tornaven de Bojador.

I malauradament, mentre el Regne del Marroc ocupi el Sàhara Occidental, es continuran produint violacions del drets humans en la terra dels sahrauís. Els sahrauís es continuaran manifestant com ho van fer els de Bojador, fa un parell de dies, per protestar per la detenció de Jaya Bachir el Mamoun, quan anava al judici d'Ahmed Sbai i els seus companys.

Fins quan hauran de patir aquestes arbitrarietats els sahrauís?

Fins quan hauran de viure en l'exili de la Hamada de Tindouf, els que aquests dies ens envien els seus fills i filles a casa nostra?

No podem renunciar als projectes com les Vacances en Pau, com tampoc podem aturar la nostra denuncia a la violació dels drets humans al Sàhara Occidental ... tot forma part de la mateixa lluita ... de l'alliberament dels sahrauís, de la llibertat del Sàhara Occidental