dimarts, d’agost 24, 2010

Violación de los drechos humanos a civiles y menores de edad en El Aaiun (Sahara Occidental)


A l'Intergrup Pau al Sahara, a la gent solidària, als nostres amics i a tothom que cregui que cal respectar els drets humans a tot arreu:
 
DEMANO AJUT A QUI ENCARA CREGUI QUE ELS DRETS HUMANS HAN DE SER RESPECTATS A TOT ARREU, al marge de negocis, interessos electorals, ... espero que aquesta vegada algú respongui ja que ens sentim molt sols quan arriben notícies tan colpidores com les que us adjunto.
 
Crec que si això mateix passés a qualsevol lloc d'Europa, la Xina, Irak ... sería notícia de portada i en parlarien tots els informatius. No entenc com ews pot permetre l'autentic genocidi que està patint el poble saharaui amb el silenci de gent que creu en la democràcia i el respecte a les persones i als pobles.
 
No sé si podeu entendre el que sentim quan maltracten i massacren els nostres amics o als amics dels nostres amics. Espero,sols, una petita denúncia, que algú estigui al nostre costat en aquests moments ... una sola paraula
 
MOLTES GRÀCIES


El ejército colonial de Marruecos no solo se atreve ya a maltratar, violar, torturar ... a los defensores de derechos humanos saharauis (como HMAD HAMAD, BRAHIM SABBAR, SULTANA KHAYA ... ) sino que ya se atreve  con observadores extranjeros, con gente mayor y menores de edad (caso de la madre del propio Hmad y de su sobrina)

Hay que denunciar la situación, hay que darla a conocer y denunciar, también,  la falta de sensibilidad de muchos políticos españoles que prefieren mirar hacia otro lado, defendiendo una supuesta buena sintonía con un régimen, el de Marruecos, anclado en el S. XIX y que no duda en torturar a nuestros hermanos saharauis

Ni un paso atrás en la DEFENSA DE LOS DERECHOS HUMANOS DE LOS SAHARAUIS

para más información: