divendres, d’octubre 10, 2008

Bojador, 10 d'octubre. Continua la repressió. Avui, les fotos dels repressors marroquins





Si, ahir les fotos de les víctimes, avui imatges dels repressors. A Bojador continua la repressió de la població sahrauí. 

Algú deu pensar què és una bona manera de demostrar quina és la democràcia i l'autonomia que ofereixen les forces colonials marroquines al poble sahrauí.

Els que som sensats, les imatges, ens reafermen en la idea de que els pobles han de ser lliures, han de poder decidir el futur.

Els futur dels sahrauís: LA INDEPENDÈNCIA. Passem de les paraules buides a l'acció, cal que les nostres institucions denunciin la situació que pateixen els sahrauís, tant els que pateixen la brutalitat de la policia marroquina, com la dels que ja fa 33 anys que viuen en Campaments de Refugiats

Si, ayer las fotos de las víctimas, hoy las de los represores. En Bojador, continua la represión de la población saharaui

Alguien debe pensar que esta es una buena manera de demostrar com es la democracia y la autonomia que ofrecen las fuerzas coloniales marroquís a los saharauis

A los sensatos, las imágenes nos reafirman en la idea  de que los pueblos han de ser libres, han de poder decidir su futuro.

El futuro de los saharauis: LA INDEPENDENCIA. Pasemos de las palabras vacías a la acción. Desde nuestras instituciones debemos denunciar la situación que padecen los saharauis, tanto los que padecen la brutalidad  de la policía marroquí, como la de los que ya hace 33 años que viven en campamentos de refugiados.

Si, ayer las fotots de las víctimas, hoy la de los represores. En Bojador continua la represión de la población saharaui.

POR LA LIBERTAD Y LA INDEPENDENCIA DEL SAHARA OCCIDENTAL!!!

2 comentaris:

zel ha dit...

Estic enamorada de la cançó que tens posada, però avui, em xoca amb les imatges. Sí, ho sabem. Sí, en parlem omplint-nos la boca de la barbàrie. Però quan ho veus, et cau l'ànima als peus. I curiosament, això no surt mai a la premsa de cada dia. Collons, quina injustícia. Hem de canviar el món, però no sé com, m'entristeix tant...

Unknown ha dit...

Si Zel, quina injustícia. Dijous vaig anar al Parlament de Catalunya i tots els grups parlamentaris sabien i lamentaven la situació dels sahrauís, però a l'hora de la veritat, aquesta gent ha de fer front a la situació sense més ajuda que la difusió que podem fer gent com jo mateix.

Allà saben el que estem fent i els anima a continuar en la seva lluita. El contador del blog el tinc posat per ells ...