dimarts, d’abril 24, 2007

PER LA GENT DEL TECLA SALA



Si hi ha una bona experiència, per a mi, en els últims temps, aquesta ha estat donar classes al Col·legi Tecla Sala de l'Hospitalet.
He de reconeixer que em va costar deixar-ho i que he tingut algun mal moment pensant en els meus companys de feina i en els meus alumnes i si, també en les meves alumnes.

Uns dies després d'acabar la feina, encara recordo molts bons moments amb nostàlgia. Sobretot els bons moments que es van donar els dies del crèdit de síntesi amb la gent de 3er d'ESO. O també quan molts moments en els que els alumnes passaven pel meu costat i em deien aquell PROFE, que tenia molt de complicitat i en moments, fins i tot, semblava tenir algiuna cosa d'estimació.

La llàstima es no haver pogut compartir més moments d'aquests amb la gent del TECLA SALA ... potser cal relativitzar les coses ... ja ho faig ... algú dirà que és una feina dura, ho és ... però a mi m'agrada i m'agrada aquesta gent ... que hi farem

Espero que a tots i totes, companys de feina i alumnes us vagi molt be i espero que algun dia ens tornem a trobar

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Toni, em sap molt de greu que ja no treballis a la meva ciutat, espero que l'escola Tecla Sala s'enrecordi de tu i puguis tornar a treballar aqui, t'ho diu una que viu a l'hospitalet però que és nascuda a poble sec.
petons
Núria

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Núria

Quan em plantejava anar a Tifariti no em podia imaginar fer noves amistats ... ves per on, una nova amistat i de L'Hospitalet.

No sé que te L'H, hi vaig poc (amb aquest treball l'he conegut molt més) però hi tinc els/les millors amics.

Serà qüestió de químiques? En fi no ho sé
Moltes gràcies pel teu missatge

TONI

Anònim ha dit...

No sé si ho saps, però ma filla ha creat un bloc es diu sabah93.blogspot.com es diu sabah perquè es el seu nom en hassania, espero que el visitis, ella està molt contenta, encara que ara ha penjat una novel.la que va escriure per l'escola, és una mica llarga, si t'aburreix llegeix només el final.
núria, la gent de l'H és bona només miram a mi,(és una broma) petons

Unknown ha dit...

Núria:

No sols he visitat el blog de la teva filla, sino que a més, l'he posat entre els meus enllaços.

Ja sé que la gent de L'H, sou bons, je je je

TONI

Anònim ha dit...

Hola Toni!! Fa poc la Sara hem va donar aquesta direcció, i dic, vinga anem a escriure al Toni!! M'ho vaig passar molt bé amb tú al Crédit de Síntesi, sobretot a la proba del sabotatge amb les cabres i el llop, etc.. Encara que no vam sortir de colònies... Quan vas marxar, i va arribar la Carme (bona professora) la Sara i jo vam començar buitoni!! [volem al Toni!!] Espero que t'enrecordis de mi, sóc la Laura.. 3rB :D Sóm uns hàmsters!! 1 ABRAÇADA *.*

Unknown ha dit...

Laura:

Moltes gràcies pel teu comentari.
Quan vaig venir al TECLA, era conscient que substituia a una bona professora, a més m'ho vau demostrar vosaltres.
Espero que us vagi molt be. M'agradaria tornar al TECLA per veure-us aviat

TONI