dimecres, de juliol 05, 2006

Festa dels Infants Sahrauís a Catalunya. Us hi esperem!

Ara fa uns dies que vaig rebre aquesta convocatòria. És l'acte central de les colònies dels nens i nenes sahrauís a Catalunya i de totes les famílies acollidores. És un espai ple de solidaritat i de gent que s'estima el poble sahrauí.
D'aquelles persones que pensen que val la pena compartir un estiu amb un nen o nena sahrauí i de tots aquells i aquelles que veuen en aquest fet un símbol de la solidaritat amb el poble sahrauí.
Algú dirà que aquest fet, aquest acte de solidaritat no és l'únic que es mereixen els sahrauís, segur que no, però és important. Aquells i aquelles que ens trobarem a Vilafranca, som els que també creiem que els petits projectes son importants, tant, com els grans.
Us hi esperem


Vilafranca del Penedès acollirà la celebració de la festa central de les Colònies per a Infants Sahrauís a Catalunya, el proper diumenge, 16 de juliol de 2006. La festà està organitzada per la Delegació del Front Polisario a Catalunya, l’Ajuntament de Vilafranca i l’ACAPS Wilaya Alt Penedès, amb la participació d’entitats com la Creu Roja i el MIV. La celebració començarà a les 10h i finalitzar a les 18h. Aquesta iniciativa sorgeix de la voluntat, del compromís i de la solidaritat de Vilafranca, l’Alt Penedès i Catalunya amb el poble sahrauí

Aquesta festa consisteix en una trobada festiva i reivindicativa amb presència d’uns 800 infants sahrauís acollits a Catalunya, acompanyats de les famílies acollidores i amics i amigues del poble sahrauí. És una festa oberta a tothom i es preveu l’assistència d’unes 3.000 persones. La trobada té l’objectiu de donar la benvinguda als infants sahrauís i agrair la solidaritat de les famílies que els acullen.

La festa està organitzada en tallers, música, jocs infantils i la participació d’entitats de la ciutat. Hi haurà inflables, festa d’escuma i les actuacions dels grups d’animació infantil La Tresca i la Verdesca i Rahmon Roma. Una plantada de haimes, exposicions i alguna xerrada acabaran d’arrodonir la festa.

Durant la festà es durà a terme un acte protocol·lari amb parlaments de les institucions catalanes que donen suport al projecte, de l’Ajuntament de Vilafranca, de la Delegació del Front Polisario a Catalunya i d’altres entitats col·laboradores. Aquests parlaments es preveuen que es duguin a terme a les 14h.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Toni,
se que aquests dies estas molt enfeinat...
i em sap greu que ningu hagi escrit res en el teu fantàstic blog.
Sé que som molts i moltes que el llegim i que ens agrada molt el que dius i que com dius. Es veritat i ho vull dir,em sento molt identificada amb tot el que escrius i tinc una enveja "sana" per la manera que tens per expressar-ho.
Toni, encara que tinguis molta feina, no oblidis el teu blog!
una abraçada i fins diumenge a Vilafranca, on ben segur la festa serà un esclat d'esperança!